هنگام کار با گیاهان برگدار، زمانی را برای آزاد کردن روغن سبزی خشک قورمه سبزی آنها اختصاص دهید.
برای انجام این کار، برگ ها را در کف دست خود قرار دهید و آنها را به آرامی با نوک انگشتان خود بمالید تا طعم و عطر آزاد شود. برشته کردن دانه ها و برخی ادویه ها (مانند زیره) در یک تابه خشک نیز طعم و عطر را افزایش می دهد.

مرغ خامه ای دیژون-ترخون
استیک ماهی تن سیاه شده با سالسا انبه
بهترین لازانیا دنیا
پیراشکی گیاهی
سیب زمینی سرخ شده در فر
لازانیا کلاسیک
تبدیل و دو برابر شدن
در اینجا یک ترفند آسان برای تبدیل گیاهان خشک بسته بندی سبزی خشک خانگی به تازه آورده شده است.

اگر دستور غذا به سبزیجات خشک شده مقدار یک قاشق چای خوری سبزی خشک نیاز دارد.

به سادگی آن را به قاشق غذاخوری سبزی تازه تبدیل کنید. یک قاشق چایخوری ریحان خشک معادل یک قاشق غذاخوری تازه است.

فقط به یاد داشته باشید که گیاهان تازه را در پایان زمان پخت دستور اضافه کنید.

و البته به همین صورت برعکس عمل می کند: 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه تبدیل به 1 قاشق چای خوری خشک شده می شود.

اگر یک دستور غذا را دو برابر می کنید، می خواهید سبزی خشک سبزیجات و ادویه ها را دو برابر کنید.

با یک و نیم برابر شروع کنید، سپس میل کنید و در صورت نیاز مقدار بیشتری اضافه کنید.

تیلاپیا پخته شده هادسون با سس شوید
پیتزای مرغ سیاه شده با سالسا گوجه زرد
سس ده دقیقه ای انچیلادا
مرغ خشک سارا
دستور العمل های بیشتر با گیاهان و ادویه جات ترشی جات

  • منابع:
    1. Dried Herbs And Spices
  • تبلیغات: 
    1. ۲۳ پیشنهاد افراد ثروتمند جهان برای پولدار شدن
    2. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
    4. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی