کیوی برای خانم باردار از تهوع در دوران بارداری جلوگیری می کند

میوه کیوی برای خانم باردار یکی از تجاری ترین میوه های موجود در بازارهای بین المللی است که دارای ارزش غذایی و دارویی بالا با فواید بسیاری برای سلامتی است.

علاوه بر مصرف تازه، فرآورده های کیوی متعددی مانند آب کیوی، سرکه، تکه های خشک شده، مربا، شراب، ماست و ژله محبوب هستند.

اگرچه مطالعات بسیاری خواص تغذیه‌ای کیوی را توصیف کرده‌اند، تحقیقات در مورد خواص تغذیه‌ای فرآورده‌های کیوی محدود است، به‌ویژه در مورد محصولات کیوی ساخته شده از کیوی خام.

خواص تغذیه‌ای و فعالیت‌های بیولوژیکی کیوی و فرآورده‌های کیوی و همچنین ویژگی‌های گوارشی و جذبی مواد غذایی آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

کیوی، آب میوه، شراب و سرکه سرشار از ویتامین C (VC) و پلی فنل بودند و فعالیت‌های بیولوژیکی بالایی از خود نشان دادند.

کیوی

در حالی که برش‌های کیوی خشک و مربا مقادیر بیشتری از عناصر معدنی را نشان دادند.

در طول هضم خوراکی، VC و پلی فنل ویژگی های جذب مشابهی را نشان دادند، در حالی که عناصر معدنی تعدادی روند متفاوت را نشان دادند.

نرخ آزادسازی خوبی از تمام مواد مغذی در طول هضم معده مشاهده شد، در حالی که نرخ آزادسازی در فراکسیون های سرمی در دسترس، کولون در دسترس و پس از کولون کاهش یافت.

خوردن برش های خشک و مربا مقادیر زیادی از عناصر معدنی را تامین می کرد، در حالی که خوردن کیوی جامع ترین مواد غذایی را تامین می کرد.

فعالیت‌های بیولوژیکی شناسایی‌شده در مواد غذایی خام بسیار بیشتر از فعالیت‌های شناسایی شده پس از آزمایشگاهی بودهضم.

علاوه بر این، کیوی و شراب بیشترین فعالیت بیولوژیکی را نشان دادند، در حالی که تکه های کیوی خشک کمترین فعالیت بیولوژیکی را نشان دادند.

نتیجه
این نتایج درک ما را از خواص تغذیه‌ای کیوی و محصولات آن افزایش داد و اطلاعات و توصیه‌های علمی جدیدی را به مصرف‌کنندگان برای مصرف کیوی و به تولیدکنندگان برای تولید کیوی ارائه کرد.